Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, October 13, 2010

:. Bila BAYI Dijadikan Makanan .:

kalau di negara kita asyik dengar citer pasal orang buang bayi..
tapi gambar kat bawah ni plak laen..
ORANG MAKAN BAYI
hurmm.. renung-renungkan..


dicuci dulu sebelum dimakan!!



wahh di isi dalam pinggang le plak!!

Now time too eat!!

14 comments:

.s.o.f.i.a. said...

arghhhhhhhhhhh!!! nak muntah!!!!!!!!

umie said...

adohhhhhhhhhh...kesiannya...nak muntah ni....

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ya allah ! kesiannye baby tu, huhu. ade ke patut baby dijadikan makanan. org ape tu?

safiyyahosman said...

eeeeeeeeeeeeeeee..bodoh nya mamat tue..

kdg2 pelik la ..pikir bukan2..baby tue xbdosa pun...

suzzsuzie said...

bangsa dorg ni mmg tak memilih..semua makan...wekk

Zila a.k.a Ka-Ching said...

Ya Allah...

teruknye xde ati perut ke?

Hamba nafsu syaitan!!!

Argghhhhhh xleh terime!!!

jumpe org tu meh ku cincang2 die bg Hanjin makan.

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

ya allah....takutnye.....mkn baby yang tak berrsalah tuh.......
nauzubillah...

misz jue said...

dah tak ada makanan lain ke diorang ni nak makan?adoii cian baby tuhh..

ardinihumaira said...

damnnnn... jahat punya orang!

peaNut said...

ishhhh..bodoh bin jahil agaknya org tu..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

manusia gilerrrrr ni...

Akma said...

wek..nk mntah..jahatnyer....huhuhu

Lulu caldina said...

betul ke ni?

adehh sadiss...

ciknabil-a said...

geli kot.. huhu..