Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 1, 2010

:. Suasana Baru Di Opis Aku .:


Ermm..
melangkah masuk ke opis aku hari ni..
semua terasa baru..
walhal bangunannya masih sama pun..
ermm kenapa ea.. tiba-tiba aku rasa suasana baru jer..

"

"


"

laa.. baru aku ingat.. bos aku dah tak de..
dah ditukarkan ke Tampoi..
bos baru plak sedang berkursus..
huhuhu.. patut ler.. rasa semacam jer..
rupanya hari ni.. tak ade bos..
kekekeke..

2 comments:

@rtzam said...

Ceh!!!..Enjoy!!

kiterkitikitu said...

hmmm.. kita dok yg dekat2 so far alhamdulillah :)) xde pulak dgr/jumpa pape laksssssssssss haiishhhhh