Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, October 26, 2010

:. Black!!... but not black out! .:


pandangan semua hitam..
semua nampak hitam jer..
bukan sebab aku nak pitam..
tapi memang semua look in black....

buat semua peserta kontest kandid kamera...
tq banyak2 atas penyertaan korang...
aku sedang mencari2 pemenang ni...
susah nyer...
sebab korang semua best!!
so tunggu keputusannyer k!

4 comments:

zahidah dihaz said...

menunggu dengan debaran

MR Bang Miji said...

gudluck.

kakyong said...

siapa kah agaknya yg terpilih ni....
acu cuba buat kolaj, letak semua gambor peserta... ;)

Fara said...

wah..sapa la yg bertuah tu yer..