Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, October 12, 2010

:. Rumah Gila + Orang Gila .:


Semua Terbalik!
rumah terbalik!!

"


"

"
tensen betullah!!
pejabat ni pun dah rasa macam terbalik!
semua dah macam terbalik!!
gila betullah..
macam duduk dalam hospital gila!!




p/s : ni masa aku menulis ni pun aku tak tahu ler aku tengah waras ke tak ni!


5 comments:

ardinihumaira said...

nape sampai terbalik tu.. hehe

nur said...

betul ke terbalik begitu.. or camera trick je

ALL IN ONE

nur said...

betoi ka.. or kamera trick aje

ALL IN ONE

ard said...

ke menulis dlm keadaan terbalik???
hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

erk, mungkin x waras la tu, hihi :P