Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 15, 2010

:. Kontest Kandid Kamera (update) .:

Mula-mula aku nak ucapkan terima kasih pada semua yang telah menyertai
yang blog aku anjurkan baru-baru ni..

tq sangat-sangat yer..
penyertaannya amat menggalakkan...
sampai kelam kabut jugak aku nak update nama2 dia org..

keputusan akan aku umumkan selepas 25hb oktober 2010..
pening gak pala bila tengok semua gambar yang dipertaruhkan best2 giler..
lucu... lawak semua ade ler..

buat yang berminat nak sertai tu boleh le cuba-cuba..
penyertaan di buka hingga 25hb oktober 2010 nanti...
cuba jangan x cuba...

8 comments:

Cute MuM said...

maaf yer.. nape nama me tak tersenarai?? ada ape2 yang tak cukup syarat ker?

noie said...

alamak soryyy cute mum... salah noie terlepas pandang... tapi noie dh masukkan dalam list tu... pada yg lain tu sat lagi noie update k...

noie said...

alamak soryyy cute mum... salah noie terlepas pandang... tapi noie dh masukkan dalam list tu... pada yg lain tu sat lagi noie update k...

bRaiN fReEzE said...

Hu.. Name me pun cam tak tersenarai je.. Da anta... Hu..

noie said...

alalalla sorry2 dah masukkan... maaf sgt2 banyak sgt nama sampai pening... huhuhu sape2 lagi yg nama tak ade sila le bg tau yer

Siti Wardah said...

nama sy ada :)
TQ

Mar said...

hi,

sempat pun nak joint...
ni link die yer...

http://sicomelkuberaksi.blogspot.com/2010/10/kontest-candid-camera.html

kalu ader yang tertinggal inform yer..

cik ain said...

I PUN DAH JOIN..TP TAKDE DLM LIST PUN