!!! BUAT TEMPAHAN DI SINI !!!

JEMPUT LIKE MY NEW PAGE!!!

:. KLIK JGN X KLIK .:

FELT CRAFT KOTA TINGGI FRAME FELT STATER KIT BORONG KEY CHAIN TUTORIAL DOOR GIFT BROOCH HARGA RUNTUH T-SHIRT FELT MATERIAL HARGA BORONG PILLOW/BANTAL ID HOLDER HEAD BAND/CEKAK

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN / PERTANYAAN SILA HUBUNGI :

Feel free to contact me at:
019-7467795 (Sis Noie )

** seandainya mesej anda tidak berbalas, mohon terus hubungi Sis.. Tempahan awal diutamakan, Sebarang pembayaran boleh dibuat ke akaun Sis:
NAMA : NORMAH BINTI SAPARI
CIMB : 01310019834523
MAYBANK : 151071362454

:. Sudi-Sudi Ler .:

Saturday, October 2, 2010

:. Carta Ranking Radio Di Malaysia : Sinar Tetap No 1 .:


Korang semua suka dengar radio tak?
kalau nak pilih siaran radio korang nak dengar yang macam mana?
lain orang mestilah lain kehendak kan..
aku plak..
tengok mood ler...
semua ku boleh layan..
tapi hubby aku ni.. setiap pagi start je enjin keta dia mesti nak dengar Radio Sinar..
suka dengar celoteh Kak Engku, Mak Neng ( Salleh yacob ) dan Khairil...

menurut sumber yang aku baca sekarang ni Radio Sinar berada di ranking pertama dalam Malaysia ... yang kedua di ikuti oleh radio Era dan yang ketiga Radio Hotfm..
ok meh kita tgk kedudukan rangking radio-radio di Malaysia..

"

"

Berikut adalah keputusan penuh Pengukuran Pendengar Radio, Liputan 2, 2010 oleh Nielsen:

1. SINAR FM

2. ERA FM

3. HOT FM

4. THR

5. MY FM

6. SURIA FM

7. Hitz.fm

8. 988

9. Klasik nasional

10. Muzik FM

11. KELANTAN FM

12. KEDAH FM

13. IKIM

14. Fly Fm

15. Minnal fm

16. One FM

17. Aifm

18. MIX FM

19. LITEFM

20. PERAKFM

21. TERENGGANU fm

22. XFM

23. Red FM

24. PAHANG FM

25. MUTIARA FM

26. KL FM

27. MELAKA FM

28. Asyik fm

29. JOHOR fm

30. NEGERI FM

31. PERLIS FM

32. SELANGOR FM

33. TraXXfm

34. LANGKAWIfm

Sumber: Nielsen Radio Audience Measurement

4 comments:

ardinihumaira said...

dni suka dengar hot fm. panggilan hangit hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

sinar..heheh...i follow..

.s.o.f.i.a. said...

orang selangor tak dengar radio sendiri ka??? he he...........

sarah-najwan said...

dgr radio dlm kete je..semestinya..hot fm..panggilan hangit..wajib dgr tu

:. ANEKA BUNGA TELUR FELT .:

Aneka BUnga Telur Felt .:


Aneka Bunga Telur Felt Pelbagai Jenis..
Ini antara yang ade di bawah Produk SNC ( Sis Noie Craft )
warna dan design boleh req..
material yang sis gunakan adalah felt,
bunga telur felt sekarang pun dah semakin di minati
harga sangat berpatutan dan yang best sekali
designnya yang unik n comey..

'untuk yang berminat boleh hubungi sis si FB sis
http://www.facebook.com/normah.feltcraft

atau page sis

http://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah?fref=ts

atau no fon sis
012 7752560

digalakkan untuk membuat tempahan awal sebulan atau dua bulan dari tarikh yang kamu nak guna..
sebab x best kalau buat dengan terkejar2 yer..
** semua ni adalah handmade so dah buat byrn baru sis akan confirmkan order kamu n start proses :)





Related Posts with Thumbnails

:. Balang Berhias Harga Terbaik .:



Niat nak buat balang kuih raya sendiri ni dah lama terlintas pada hati ni cuma masa je tak kesampaian..
puas jugak jalan2 kat sekitar bandar kota tinggi n cari kalau ada yang berkenan..
namun semua tak berkenan di hati.. kalau ade yang berkenan pun budget dia terlebih le plak..
then.. cuba2 buat balang sendiri..
hehehe akhirnya jadik gak..
n tak sangka yang ramai plak yang minat dengan balang sis buat tu..
cuma sebab last minit sis x dapat penuhi permintaan dari luar kota tinggi..
walaupun ade yg req tuk pos.. huhuhu takuit x sempat so sis tolak je dulu permintaan mereka..tapi x per.. next year.. tahun 2013 leh standby buat awal2. so yg kat bawah ni antara 10 set yang sempat sis siapkan tuk kenalan terdekat..
.


yang ni set order dr shikin..
dia yang nak ni 3 kuning n 3 biru..

yang warna merah hitam tu my untie punyer..
like merah kan..

yang ni ade 3 set..
merah tu shafwan punyer..
kuning tu kak roziah punyer x silap aku ler..
n yang pink hitam tu ain adik ipar ayu punyer..

ade lagi yang tak sempat sis masukkan..
sebenarnya.. balang ni bukan je digunakan untuk hari raya jer..
tapi elok digunakan untuk hamper hadiah tak pun untuk hantaran perkahwinan..
harga pun budget je tau..

kalau berminat nak order leh ke fb sis " sis noie craft "
atau call atu msj ke 012 7752560

:. Mini Rose Macam2 Colour Harga Runtuh .:



saya sangat suka rose ni..
cute jer..
leh wat brooch atau hiasan kat tudun ke.. beg ke.. baju ke..
ade gak yang gunakan tuk hantaran kawen..
sebenarnya boleh req colour apepun..
x de masalah...
harga sangat berbaloi..
hubungi sis di fb atau fon 0127752560 untuk maklumat lanjut yer...
muacccss!!!!!