Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 8, 2010

:. Siapa Paling Cantik?.. Fasha @ Siti @ Fauziah? .:

tiga-tiga cantik kan..
tapi yang mana paling cantik?

16 comments:

.s.o.f.i.a. said...

i vote for siti!!!!!!!!!!!!!!

suzzsuzie said...

siti gak la...cuma pelik sikit baju dia

dak eina (◕‿◕) said...

tok ti yg paling cantik.... ;)

liza jb said...

fasha nampak cantik,,, siti muka mcm sembab jek,, peminat siti tu vote for siti je lah ye heheheh
jgn marah aahhh

miss nafira(myeryn) said...

adeih..susah nk jwb tu..
msg2 ada cntik msg2..huhu

aJa said...

siti!!!dy cantik gle

Akma said...

semua i x minat....hehehe
nak2 fasha 2..hehe

Lizzie Yasmin said...

fauziah .. dia cantik asli...

fathiah said...

komfem2 la siti :) huhuhu

AiDa AzRyN said...

Ofkos la siti! dan yg kedua fauziah gous! ^_^v

noie said...

wah... ramai yang minat siti ni...
fauziah gaus pun ramai .... kekekek ok2.. next...

SYaMiLa said...

semuanya cantik...

ardinihumaira said...

siti! ;D hehe

Em's Family said...

walaupun siti nampak macam tak ade taste pakai baju ni, tapi inilah i rasa pakaian siti yang tutup sikit kepala dia dengan cara yang hampir betul :)

♥Azie♥ said...

semua...cantik2 belaka

Lulu caldina said...

siti gemuk la dlm gambar ni