Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, October 18, 2010

:. Wah!! AirAsia Ade Offer Ler .:


tak sengaja tadi masuk le laman web
wah ade offer lah..
leh le aku tempah tiket untuk tahun depan ni..
tambang kira murah le tu..
dari Senai ke Kota Kinabalu cuma ~ rm69.oo sahaja..
ok ler tukan..
kalau nak pi luar negara pun ade offer gak..
so kalau ade yg berminat leh ler masuk ke
airasia pun web dgn segera
layanzzzz......

2 comments: