Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 23, 2010

:. Awat Tak Leh Pejam Ni .:

Lenanya bila tengok my hubby ni yang dah berdengkur dari tadi..
aku plak yang tak boleh tido..
esok dah le ade program..
mata tak leh tutup le plak...
aduhai..
jangan esok aku tertidor dah le..
karang futsal ke mana..
aku ke mana....

1 comment:

.s.o.f.i.a. said...

he he...... slamat berfutsal!!!!!