Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 9, 2010

:. Mereka Kata Blogger Semua Buruk Mulut??? .:

Sakitnye hati bila terbaca satu artikel yang mengutuk penulis-penulis blog..
amboie..
dengan mudah mereka memburukkan kami blogger2 ni..
tak kan le kerana sikap segelintir blogger yang tak elok kami semua terkena tempiasnyer..
bukan semua apa blogger ni buruk mulut..
kami menulis dengan kerelaan hati bukan dapat gaji pun..
tak salah kan kalau bertukar-tukar cerita sambil menambah kawan dalam dunia blog ni..
aku harap pihak tersebut yang mengutuk penulis2 blog tu..
renung2kanlah..
kamu pun bukan le baik sangat..
kalau setakat nak mengutuk dalam tulisan tu semua orang boleh buat ape..
kami menulis untuk menghisis masa lapang..
mungkin benar ada yang menyalahgunakan blog mereka..
tapikan bukan semua...
so janganlah menghukum kami atas kesalahan orang lain..
ok!!

6 comments:

suzzsuzie said...

asalkan kita tahu apa yang kita buat sudah. blog kita ni mcam diari..kita boelh tulis apa saja asalkan tidak menfitnah sudah

ardinihumaira said...

hah.. yeke.. eii geram lak dni dapat tahu. huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

merka yang tulis tu dalam blog ke atau laman web lain kak? silap dia sebab sempitkan minda dengan baca blog yang macam tu...cube dia bukak lagi minda dan search blog yang bermanfaat...lebih banyak rasanya...

kite enjoy blogging utk kawan2 dan kenangan kita..

ama aman said...

Asalkan kita tahu ape yg kita bt kan..

isephia said...

dia dengki kot..mm

.s.o.f.i.a. said...

BACA KAT MANA??? NAK TAU GAK.....