Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, October 18, 2010

:. Kepada Anonymous Yang Di Hormati .:

Sejak kebelakangan ni banyak le plak anonymous yang memberi komen pada entry aku..
tambah2 entry mengenai isu 'ARJAND ALI'...
terima kasih banyak2 kerana memberi komen..
sebenarnya kalau ikutkan aku selalunya jarang membenarkan anonymous memberi komen di blog aku.. kerana aku hanya membenarkan komen yang tahu identiti 'pengkomen' nyer sahaja untuk disiarkan.. tapi aku tak lah kejam sangat..
selagi komen tu ok lagi pada pandangan aku..
aku akan cuba tapis ler..
tapi x leh le selalu2 sangat yer..
tak elok ler macam tu yer..
kan lebih elok kalau yang bersore tu tunjukkan muka..
barulah manis dipandang betui tak...
kan lebih bagus kalau berkongsi pendapat dengan orang yang kita tahu identitinya...
"

"

"
buat semua anynomous yang membaca blog aku yang hampeh ni..
harap2 pas ni leh le memperkenalkan diri yer..
sebab aku tak leh ler selalu2 publishkan komen korang yang aku tak tahu identiti pengkomennya..
harap faham yer...
apepun tq sebab sudi menjengah ke blog aku yang buwok ni!!
adiosss .............

1 comment:

ardinihumaira said...

dni pun tak suka.. sebab tu dni disablekan anon komen. huhu