Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, October 18, 2010

:. Rahsia Zaman Sekolah Si Noie ( Part 1 ) .:




cewah tajuk tu... tak tahan melihatnyer...
tapi ni le nak buat pengakuan benar ni....
rahsia zaman sekolah dulu-dulu..
rahsia yang tak ade orang tau hehehehehe..
apepun ianya telah jadi kenangan...
"

"


"


" ni nak citer ler masa zaman sekolah menengah dulu ni...
form berapa x leh le bagi tahu kat sini...
karang kantoie le plak...

ermm nak dijadikan citer..
ade lah aku ni admire pada seseorang tu..
aku memang suka le cara dia..

dia ni suka wat lawak..
pas tu baik je orangnyer..
dia ni x ler nakal..
x le baik sangat pun...
dari akademik pun dia biase2 je orangnya..
tapi ntah cam ne ea..
aku memang minat kat dia..
tapi aku minat dalam diam je le...
tak kan nak bagi tahu kot..
jatuh le keegoan aku kekekeke...
depan dia aku wat cam biase je...
wat2 le ganas je depan dia..
wal hal hati ni tuhan je yang tahu..



"


"


"

last2.. aku dapat tahu ade plak kawan aku yang lain ni minat jugak kat dia...
bezanya member aku ni dia berani meluahkan perasaannya...
tapi aku tak pasti le lelaki tu terima ke tak..
apepun aku hanya diamkan diri sampai habis sekolah..
sekarang ni tak tahu le apa citer ngan dier..
apepun aku doakan dia bahagia sekarang...
tak leh citer lebih2... lagipun aku pun dah bahagia sekarang ni...
dengan hubby aku yang comel lote ni...
kekekekeke...
apepun sweet memory betui masa sekolah dulu..
adiosss!!

2 comments:

nur said...

kalau2 diam2 melepas la kan..
memang banyak kenangan la dulu2
ALL IN ONE

.s.o.f.i.a. said...

ha ha...... ala, zaman kecik2 me pun ada minat sorang budak kelas...... salu pi kelas awal, buh sweets dalam desk dia....... i thot dia tatau sebab dia buat tatau ja.....

tapi last day of school dia bagi note : thanks for all the choc and sweets! masyaallah, malunya!!!!!!!!!!!!!!! =)