Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, October 11, 2010

:. Baju Pengantin Pelik Dari Kondom .;


Baju pengantin ni di buat dari
" KONDON "
jangan tak cayalah yer..
tapi ini ler orang barat ni macam2 je idea dia..

13 comments:

.s.o.f.i.a. said...

tapi cantik douh!!!! =)

Cute MuM said...

huhuhu...
kreatif..

Zila a.k.a Ka-Ching said...

siang pkai mse resepsi...malam bleh pakai wat safety miahahahahaha!

peaNut said...

cantik la...colourful...hehe

fathiah said...

fuh... diorg nih mmg kretif.... macam2 blh buat... huhuhu

ardinihumaira said...

uiskkk tak sanggup nak pakai nanti apa kata tetamu yang datang. opssss hehe

Nieylicio Kerolicio said...

cantek.. kalerfull

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

macam2 betul la dorang ni...
kelakar pun ada...

lovetobetauke said...

yup...cantek n unik..
jgn ada owg m'sia suda..

♥Azie♥ said...

kreatif betul dorang nie

noie said...

kekekkeke... aku kalau bagi free pun aku tak nak pakai ler hehhehe

Liza said...

Nasib condom yg tak guna lagi. hak hak hak

ard said...

hahaaaaaa