Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 1, 2010

:. Gadget Baru Dari Blogspot .... 'Popular Post' .:


Wah!!
gadgets baru dari blogspot ...
ade popular new post gadget dan blog's stats..
korang dah cuba ke?
aku dah letak dah kat blog aku..
"

"

"
popular post ni bagus tau..
pelawat2 blog kita akan tahu post mana yang paling hangat dalam blog kita..
cuba lah korang senang jer..

korang pun boleh cuba..

4 comments:

suzzsuzie said...

belum cuba tapi rasanya belum ada yang hangat pun...tp best gak ada gadget ni

noie said...

heheh cubalah.. memang best pun

ardinihumaira said...

dni pon ingat nak letak gak ;D

Nur Hawa Mohd Zin said...

baru perasan lah kak...heheh...nak cuba gak lah..tq kak for info