Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 16, 2010

:. Blogger Pilihan Hari Ini : Cik Tatod .:


Blogger pilihan hari ni adalah


atau nama sebenarnya ialah

Haslina Binti Hosni

beliau ni masih bujang dan mencari teman hidup
( ermm paham2 je ler yg masih bujang tu yer hehehehe )

act cik tatod ni dah lama berkecimpung dalam dunia blogger ni..
dia ni kira lebih senior dari aku..
cuma dia menulis untuk diri sendiri jer..
kurang ler nak menyerlah sangat
kira macam blogger low profile le dia ni..

kalau korang perasan..
dia lah pemenang untuk
Kontest Aku Punya Bear
hari tu..
apepun sekarang ni aku nak ajak korang terjah reramai blog dia...
kita bikin kecoh sikit..

sape belum jadi follower baik follow dia segera

pas tu dah follow jangan lupa tinggalkan jejak...


p/s : marilah kita memeriahkan dunia blogger dengan persahabatan yang ikhlas
( ceh... ayat... x tahan )

No comments: