Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, October 7, 2010

:. Mak Oi!! Sorry Peng Komen Yer :-) .:

Aku rasa sejak hari Selasa lalu ni ler baru aku on9..

terasa rindu yang amat kepada kekasih gelap ku ini
( my blog ler... korang ingat sape? )

kekeke tu baru satu dua hari..
kalau seminggu macam manalah..
pepagi sampai opis terus check blog..
Alamak!! 23 msj pending...
mak oii!! sorry yer kawan-kawan...
kebanyakkannya adalah kawan2 blogger yang joint
tq yer semua yang joint..
pagi ni agak bz skit jadi tak sempat nak update senarai nama peserta kat sidebar tu..
nanti saya balik dari kerja luar saya akan update tau!!..
( eeee ni kenapa plak aku ber'saya' ni hehehe )

ok ler aku nak tukar baju dulu..
ade ke nak pi sukaneka pakai baju kurung segala..
hampeh betui hehehe


1 comment:

.s.o.f.i.a. said...

aaaaaaaaaaaah!! tader! tader!!! tader maaf bagimu,...... he he.....