Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, October 4, 2010

:. Nak Tumit Kaki Seksi? hahahaha .:

ermmmm... selalu ade masalah tumit kaki merekah tak?
kalau dulu orang tua kata tapak kaki kasar tu maknanya kita rajin buat kerja rumah.. huhuhu..

tapi orang sekarang ni plak lain citer..
kalau tumit merekah tak jadi ler dibuat bini..

ni ade petua le nak share ngan korang..
bagi mengelak tumit kaki merekah..
ambil majerin dan sapukan di tumit..
cubalah amalkan selalu..
Insya Allah tumit tidak merekah lagi..

kalau nak tahu mujarab ke tak..
korang cubalah yer..




6 comments:

suzzsuzie said...

wow..senangnya..nak try la kot menjadi...

.s.o.f.i.a. said...

kalau nak lagi sedap rasa kaki tu, lepas sapu majerin tu sapu jem lak... ha ha.............

fathiah said...

oh yeke. tq 4 da info. nk try jgk :)

ardinihumaira said...

boleh juga dni cuba:)

Aziati Zolman said...

woo.boleh cube gak nih...kat umah ada byk majerin..hehhe

armouris said...

lagi info tentang tumit kaki kasar di SIHAT SELALU - Rahsia Lembutkan Tumit Kaki Dalam 5 - 7 Hari