Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 1, 2010

:. Ada Blogger Barulah... Meh Kita Berkenalan .:


Ok tu kat atas tu gambar kawan aku seopis..
Cik MazCute nama dia..
Dia sekarang tengah mula nak aktif untuk berblog..
untuk korang2 yang teringin nak cari kenalan blogger baru..
leh le ke blog beliau yang dinamakan ' SOUL '

korang add le dia jadi follower..
nanti aku suh dia follow korang plak..
kalau dia tak nak follow sila bagi tahu aku k..
tahu le aku nak menjotoskan kepala dia orang...


'



"



"

meh serbu
klik bawah ni k..


p/s : kalau ade sape2 blogger baru atau lama yang nak aku wat entry pasal blog dia.. meh le hntar email kat aku yer... teddy_bear81@ymail.com dan citerkan skit pasal blog korang... free jer.. ( ceh macam iklan cari jodoh le pulak ) tu pun kalau sudi ler berkongsi dengan aku... kalau sudi aku leh promote tuk korang yer...

3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

akan diterjah sekarang jugak!!!!!

ardinihumaira said...

bagus juga ni.. kalau dni nak try buleh tak ;D

noie said...

sofia : terjah jgn tak terjah yer..

dini : alamak jgn le cko mcm tu.. segan tau.. dininyer blog lagi power!! huhuhuhu