Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, October 12, 2010

:. Aku Admire Dengan Blogger Itu .:

Sebut perkataan admire ni teringat zaman sekolah dulu..
ade ler admire dengan seseorang tu..
kekeke.. zaman sekolah ler..
nak tahu citer pasal orang yang aku admire tu?
ermmm nanti aku citer kat next entry yer..
tapi ni nak citer bukan pasal zaman sekolah..
ni nak citer pasal zaman sekarang ni ler..
aku ade ler admire kat satu blogger ni..
suka dengan gaya penulisan dia yang bersahaja..
kadang kala apa yang dia tulis tu macam lawak jenaka..
padahal apa yang dia nak sampaikan tu memang bagus dan berguna..
boleh dikatakan hari2 jugak aku bukak blog dia..
kadang-kadang ketawa sendiri..
apepun aku memang admire dengan blogger tu..
ala admire penulisan dia jer..
bukan le admire yang bukan2..
karang hubby aku salah sangka mahu dia hempas lappy aku ni..
kekekeke..
adiosss!!

3 comments:

ardinihumaira said...

hik3.. bahaya tu ... tulis p/s tuk tuk mr hubby siap2 kat bawah tu supaya beliau tak salah sangka :D

nur said...

blogger manakah itu..nak tau gak

noie said...

dini : kekkeke pandai je si dini ni tau...

nur : alamak.. ade ler nur... rahsia.. hehehe