Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 9, 2010

:. Lagi Kes Kanak-Kanak Hilang.. Dimana Adik Nisha? .:


Wahai kawan-kawan blogger yang budiman..
mari sama-sama kita membantu untuk mencari dan mengesan kanak-kanak malang ini..
apa kata kita letakkan berita kehilangan kanak-kanak ini di dalam blog korang atau letakkan dalam FB korang...
mudah saje kan..
manalah tahu dengan usaha kerdil kita ini..
kita mampu mendapatkan semula adik Nisha yang malang ini..
noie.. doakan adik nisha dalam keadaan selamat dan akan segera di jumpai



p/s : bersamalah kita sebar-sebarkan berita ini pada yang lain yer..

4 comments:

MyNameisNurul said...

sy pnah nmpk iklan ni d cimb kk..huhu..apala mau jadi dunia skrg ni..

mar yanie said...

tu la pasal..timbul balik kes hilang kanak-kanak ni..

♥Azie♥ said...

pernah nmpk iklan nie kat bank..moga jumpa balik..

.s.o.f.i.a. said...

kat maybank2u pun dah ada iklan cari adik nisha nie..... semoga dia ditemui dalam keadaan selamat, insyaallah.............