Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, October 24, 2010

:. 50 Blogger Diperlukan .:

sewaktu mulut dah menguap-nguap malam2 buta ni..
tetiba mata tersentak macam nak terkeluar bila baca entry di 100penulis ...
blog aku aktif sangat ke?
huhuhuhu..
insya allah ler.. aku memang rajin mengadap blog aku ni hari-hari..
korang kalau nak joint pun boleh...
meh klik ----> 100penulis.com ....
kenapa aku nak turut serta dalam blogroll 100penulis ?
tentulah sebab nak naikkan traffic aku..
selain tu nak tambah kenalan dengan lain2 blogger..
aku harap aku akan terpilih le yer..
dan aku dh letakkan banner 100penulis kat sidebar..
aku pilih no 2 ....

pada siapa nak cuba.. sila terjah yerr

5 comments:

Kimmy Ai said...

salam 100 penulis!

hai noie~ ;DD

♥Azie♥ said...

nnt nak try tgk

iddinm said...

up trafficbolehlah tu kan..

eT said...

uih...leh eh...
try usha jap...ehehe
nyway..salam kenal...

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!