Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 8, 2010

:. 3 Blogger Pilihan Aku Hari Ni .:



Dah lama aku berblogger ni..
hari ni aku nak wat pengumuman 3 orang blogger pilihan aku hari ni..
'BLOGGER YANG BERTUAH ITU IALAH'




kenapa aku pilih mereka bertiga?..
sebab mereka bertiga paling tinggi mengkomen kat tempat aku ni
( betui ke ayat aku ni... hentam je ler)

ok.. meh aku citer skit pasal dia orang ni ea..
mana lah tahu ade yang berkenan..
ok kita mulakan dengan.......





haa.. ni nama dia cik pia..
nama penuh dia kalau ikut fb le kan..

" Intan Sofia"

hehehe dia memang rajin mengkomen kat blog aku..
i like..
tq yer sofia..
harap2 sofia akan selalu lawat blog akak yang hampeh ni..

ok next ialah...







dak cute ni nama penuh dia aku pun tak pasti..
tapi kalau ikut blog dia tu.. nama dia..

'ardinihumaira'

harap2 betui ler..
dini ni memang peramah..
rupa pun cute jer..
dia ni rajin mengkomen kat blog aku yang buruk ni..
so tq so much yer dini..


blogger seterusnya ialah






nama penuh beliau

"muhammad azri bin azhar| shipskull daronica ™ | xazryx | shipskull"

berumur 20 tahun
dia memang rajin komen blog aku ni..
so.. harap2 lepas ni dia akan selalu komen lagi yer..
komen yang baik2 gitu hehehe..



"


"


" ok itu dia blogger pilihan aku tuk hari ni..
korang dah terjah dia orang ke belum?
kalau belum cepat2 le terjah..
berkenal-kenalan lah yer..

untuk dini, sofia dan azryx..
tq sebab rajin datang yer..
muaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!





6 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. akak pon rajin ke blog dni.. terharu.. sobbss :')

noie said...

alalala jangan le nanes... aku pun nanes dh ni kekekeke....
sama2lah kita melawat satu sama lain yer..
( away... pi nanes jap waaaaaaaaa.. )

.s.o.f.i.a. said...

MERAJUK!!!!!

sebab kata dini comel, kat sofia tak kata pun...... huh!!!!

noie said...

alalalala... yang ni majuk le plak.. dah.. dah.. jangan majuk ... nanti sis belanja es krim... kekeke..

iQaChumel said...

aik..cik pia pun ada.?
hahah kang menggedik la dia tu.
hahaha

xazryx said...

thanx kak !terharu betul saya .tehee . :)