Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 1, 2010

:. Suara gangguan Dari Ladang Sosilawati dan yang lain dibunuh .:


Benarkah apa yang aku baca di Utusan Online ni?
katanya beberapa orang anggota polis yang berkawal di ladang itu terdengar suara-suara yang pelik...
suara-suara itu sayup2 meminta tolong..
alamak seramnya..

"

"



"


"
untuk tahu kisah selanjutnya jom kita baca -------> Utusan.

4 comments:

suzzsuzie said...

kena baca ni...seram gak ek polis2 tu nak berjaga..kalau ramai takpe

QasehAuleya said...

Kalu kes cmnie dah tentu seram pya kan.....pembunuhan kejam....

http://mummyadria-collection.blogspot.com/

http://adiacantik.blogspot.com/

ardinihumaira said...

isk.. seramnya...

♥Azie♥ said...

seramnyer..meremang bulu roma