Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, October 17, 2010

:. Kontest Kandid Kamera ... Mau Tutup Suda... .:

malam ni waktu aku bukak je blog..
ade lagi kawan2 blogger yg baru joint
Kontest Kandid Kamera

tq2..
di saat2 akhir ni ade lagi yang sudi joint..
x per2 aku tggu sampai kui 12 malam nanti..
untuk yang baru je joint tu..
kejap lagi sy update nama kalian kat sidebar tu k!!
tungguuu...

5 comments:

Fatin said...

hehe .
excited :) kalau announce awl2 nme pemenang ta bley ka ? xD

nina syakina said...

laaa... contest tuhh last day hari nihh ekk? igtkan 25hb... lorhh...

noie said...

fatin : hehehehe mana buleh..

nina syakina : waaaaaaaaaa!! TQ DARLING sebab sedarkan aku... mcm mana aku leh slh tarikh ni waaa... tq2

nina syakina said...

hehe... mcm2 laa noie nihh... nina dh wisau dh, tkut xsmpt nk join.. hihi...~ aiyakkk

noie said...

kekekek tu ler nina... mamai le aku ni... sebagai tand aterima kasih satu entry untuk kamu yer nina hehehehe...

http://noieizan.blogspot.com/2010/10/blogger-pilihan-hari-nina-syakina.html