Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 22, 2010

:. Surat Cintaku : Real Story .:


semalam mengemas2 surat2 lama...
then terjumpa sesuatu...
surat cinta lama...
hehehe
aku dan my hubby...
wahh seronoknyer...
lucu pun ade bila membaca...



kekeke... tengok tu... romantik tak?
kertas surat ade gambar kartun lagi tu... hehehehe..
layanzzzz...



10 comments:

ardinihumaira said...

ololooo sweetnya :D

♥Azie♥ said...

hahahah saya surat cinta lm2 dah buang...bila baca balik mesti kita teringat masa bercinta dulu2 kan

Mrs.Eady said...

tersenyum sndiri ku disini..hehehe...sbb nyer surat/kad cinta dr sek ren masih lagi tersimpan dlm simpananku smpai skrg..:D

AiDa AzRyN said...

fulamak~ so sweeett~ hihi~ :D

nadey said...

waaaaaaaaaaaaaaa romantiknye ade surat chenta...n still lawa lg.....waaaaaa arap2.....for many years come....surat ni maseh buleh dibc ....

noie said...

hehehe sweet ker... malunyer... tapi surat ni membuatkan noie bertambah sayang dengan my hubby tau kekeke...

Kuman Chaos said...

waktu bukak surat tu ada bedak bertaburan tak eheh
kuman "Culik Kanak-kanak.." Entry

liyana aziz said...

wow!! sweeetnya! =)

Aujinz said...

surat cinta gua dah lama humban dalam tong sampah... muahahha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hihik, comel gile kak :D