Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, October 14, 2010

:. Blogger Pilihan Hari Ini .:


Ok!!
ni adalah blogger pilihan aku hari ni..
nama dia
'SUS"
nama dia sebenar

'IDDA MELISA'

berasal dari Kota Bharu

blog dia ialah


kenapa aku pilih dak Sus ni?
sebab aku suka blog kraftangan dia..
kalau korang tak caya terjah ler..


p/s : hai Sus... sorry ea sebab kidnap gambar sus tu hehehe

3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

NOW i go...... =)

xazryx said...

mata dia besar .HEHE .

PuPeL said...

setuju!! :) blog dye mang besh