Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 8, 2010

:. Buaya Tak Ada Ekor & Buaya Berusia 140 Tahun .:

Pernah tengok buaya tak ada ekor?..
kalau cicak tak ade ekor tu selalu le kan..
Ni tengok ni buaya ni tak ada ekor..
tak tahu ler aku ekor dia kena potong ker.. atau memang dia cacat ker..
sebab aku lupa nak tanya pak cik yang jaga taman buaya ni..

ok yang ni plak buaya yang berusia 140 tahun..
kata penjaga tu buaya ni dah tak ade gigi..
apa yang dia makan pakai telan jer..

haa... tengok tu..
tio jer buaya ni kan..


ni gambar anak buaya..
alamak ade plak kepala menyibuk nak tumpang glamour kat anak buaya tu..

5 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

buaya mmg pemalas tp anak buaya comel , hehe

Rahimah Ramlan said...

uishhh..buaya xde ekor~


**tinggal jejak kat sini cz URL x boleh pakai kat shoutbox awk (leh pakai cbox je)

take care ye

XOXO
Bukan Cerita Tentang Dia

ILA HAFIZ said...

haha.. ni buaya OKU.. kesian dowang. tp setiap ciptaanNYA ada keunikannya.

.s.o.f.i.a. said...

melaka ka nie...???

noie said...

bauya memang comel..
buiaya ni kat taman buaya teluk sengat, kota tinggi... sofia..