Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 9, 2010

:. Menyusukan Bapa Sendiri !! .:


Nahhh...
kalau baca tajuk tu mahu pengsan sekejap tapi itu yang terjadi

di negara barat ada satu kajian terbaru..
susu ibu bagus untuk pesakit kancer..
ermm sebab tu sia anak ni sanggup menyusukan ayahnya sendiri..

kalau nak tahu citer selanjutnya leh terjah blog kawan kita ni..

9 comments:

nur said...

o.. bagus utk cancer patient ye,,,
tq share info ni

ALL IN ONE

cha said...

erm... (sambil menggaru-garu dagu)

ardinihumaira said...

adoyai... salahkan bapak ke salah kan anak.. ni mesti bapak gatai hu

Anonymous said...

kakakkakakkaka nak mampus gelak!

Lizzie Yasmin said...

ooooo... ooo... mmg betul pun dia elok.. jgn terkejut silap 1 hari nnti breast mil nie di tin kn.. huhuhu.. sp yg sggup derma??

noie said...

hahahha... korang ni kan ade2 jer hehehhe

miss nafira(myeryn) said...

adeih..xtaw nk respon pe..
tp kalo kt mesia ni mcm xley pkai je even trbukti brkesan

fathiah said...

macam2 la om putih ni.. huhu

ard said...

errrrr