Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 30, 2010

:. Mengalir Peluh Jantan di Malam Jumaat .:


Malam ni malam ape?
ermm malam jumaat akan?..
Biasernyer malam jumaat korang buat per?
aku?
malam ni terkeluar peluh jantan my hubby..
kekekeke ( aduii.. malulah nak cakap )
nak kongsi sedikit pangalaman dengan adik2 yang dah cuba teknik ni..

"

"


"


macam mana peluh jantan my hubby leh terkluar sebab
sebab dia tolong aku seharian kat dapur hari ni..
tolong cuci pinggan
tolong masak..
wowww! he great ...
dah tolong punya tolong akhir sekali dia tanya..
semua ayah tolong malam ni..
so malam ni ape upahnya?
( amboiee.. mentang2lah malam jumaat... berkira )

1 comment:

Zila a.k.a Ka-Ching said...

buat kerja x ikhlas hahahahhahahaha
ade udang balik mee~ ape upahnye eh?
(soalan bongek)