Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 23, 2010

:. Baju Dalam Pelik .... Bra Boleh Jadi Mangkuk .:


Kelakar pun ada bila tengok gambar ni...
boleh plak bra tu letak mangkuk..



ni baru betul mangkuk hayun ni..
hahahaha.... gila tul yang menciptanya ni....
yang pakai lagi lah gila..
hahahaha!!

10 comments:

Nur Areefah said...

siap ada stick lagi tu..mmg takleh blah XD

mahirahnazlim said...

pehh , otak geliga btul laa . hahah

Skype Crew said...

aissh..kurus pahala pose den... ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ngehngehngeh..
jimat space, sonang in case x de mangkuk nk makan bubur..
cabut aje sebelah, hahahaah..

diraja22 said...

.. in 1..

Zuraifah Zulkuflee said...

ish...ish..
da ke orang nak pakai cenggitu??

Cik Jari said...

erk...

sYafIkJacK said...

kah3 , mudah dan senang .hehe

Hairil Rizal said...

Org Jepun la yg buat ni.. diorang tu dah terlebih kreatif dah. Segala benda nak dikreatifkan..

ilmucts said...

ya ampunn... mangkuk apa antuch?? kreatip banget hehehe