Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, August 26, 2010

:. Semua Duk Tunggu 2 Bulan Malam Ni .:






Banyak ura2 mengatakan bulan ade dua malam ni..
yer ke..??

sebenarnya dari maklumat yang aku baca le kan..
bukan bulan tu ade dua.. tapi sebenarnya pada 27hb ogos 2010 ialah planet Musytari dan Bulan akan berada berhampiran dengan dengan sudut pisahan 9 darjah di antara keduanyer. Oleh itu bulan akan ade dekat dgn Musytari.Planet musytari ni kelihatan seperti satu bintang yang terang pada malam itu tetapi saiznya tak sebesar bulan. ape pun kita sama-sama tengok nanti yer