Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, August 31, 2010

:. Aku Sambut Merdeka Di Hospital.. Kawan2 Tolong Doakan Yer .:

Hari ni 31hb Ogos 2010
Negara kita menyambut merdeka yang ke-53 tahun..
Tapi kami sekeluarga menyambut merdeka dengan suasana muram..


ini di sebabkan anak buah aku si Aam dimasukkan ke hospital sebab diserang demam panas..
tadi aku n family melawat dia..
alhamdulillah nampa dah beransur kurang..
aku harap esok lusa dia akan sembuh..
tak sampai hati bila tengok dia merengek jer..
tambah sedih bila tengok tangannya di cucuk jarum sewaktu masuk air dan ambil darah..

Mak long doakan aam cepat sembuh yer..
kawan-kawan tolong doakan anak buah kesayangan aku ni yer..


1 comment:

OMEy said...

smoga Aam cepat sembuh..amin