Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, August 10, 2010

:. Cara- Cara Membuat Dadah .:


Hari ni aku diarahkan untuk wat satu projek..
( act bukan ari ni.. dah banyak ari gak arahan ni kuar hehehe )
cara- cara membuat dadah atau dengan kata lain cara-cara memproses dadah !!

"

"

"


"



"

wah gempak semacam je arahan ni kan..
hehehe sebenarnya aku dia arahkan untuk design satu project berkenaan dadah..
ade ke suh wat dadah..
hahaha..
poning kepala gak ni kumpulkan bahan..
ade sape leh tulun aku?

3 comments:

Oong-ong said...

huhuhu..ingt betul2 wt dadah td

suamihanyisterizuki said...

ahaah tu la oong ong, igt cmne nk buat dadah. nk tengok gak...smpai kaya raya org jual dadah nih.

noi, selamat berpuasa

noie said...

hehehe.. memang kaya yg wat dadah ni..

tgh tension le kena wat satu project menganai dadah ni.. hehehe