Klik INfo Penting Di SINI!!!

Jom Singgah Ke FaceBook Kami

Tuesday, August 10, 2010

:. Cara- Cara Membuat Dadah .:


Hari ni aku diarahkan untuk wat satu projek..
( act bukan ari ni.. dah banyak ari gak arahan ni kuar hehehe )
cara- cara membuat dadah atau dengan kata lain cara-cara memproses dadah !!

"

"

"


"



"

wah gempak semacam je arahan ni kan..
hehehe sebenarnya aku dia arahkan untuk design satu project berkenaan dadah..
ade ke suh wat dadah..
hahaha..
poning kepala gak ni kumpulkan bahan..
ade sape leh tulun aku?

3 comments:

Oong-ong said...

huhuhu..ingt betul2 wt dadah td

suamihanyisterizuki said...

ahaah tu la oong ong, igt cmne nk buat dadah. nk tengok gak...smpai kaya raya org jual dadah nih.

noi, selamat berpuasa

noie said...

hehehe.. memang kaya yg wat dadah ni..

tgh tension le kena wat satu project menganai dadah ni.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...