Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 13, 2010

:. Manusia Berhati Iblis .:


Kenapa mesti ada manusia yang berhati iblis?? Kenapa mesti ada manusia yang luarannya nampak baik tetapi di hatinya penuh dengan hasad dengki...
heran betul aku ler...
tak habis-habis nak cari salah orang..
ade je yang tak betulnyer..

heran betul aku ler.. macam-macam hal...
masalahnya makhluk jenis ni.. bukannya dia tak ada buat salah..
banyak salah dia... tapi tak ada orang plak yang pedulikan..
tapi time orang buat salah mak oi!!!
dikorek2nyer.. sampai ke lubang cacing..

aku bukan kesah sangat dengan orang jenis macam ni..
tapi adoiii sakit mata aku...


3 comments:

diraja22 said...

sabar, Allah menguji umatnya utk dinaikkan darjatnya..

.s.o.f.i.a. said...

lain orang lain pe'el nya.... redha jer la.....

noie said...

tu le fasal... redha dan sabar je ler.. berdoa agar golongan macam ni akan terbuka hatinya tuk bertaubat.. insya allah