Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, August 14, 2010

:. Orang Kentut Ko Marah!!.. Ko Kentut Tak Per Plak !!! .:


Isu Kentut ni bukan pertama kali aku tulis dalam ni..
rasnya dulu pun pernah gak..
kalau korang rajin korang godak2 le blog aku ni..

ini satu hal lagi tentang kentut ni yang selalu berlaku di sekeliling kita..
adat le kan.. kalau kentut sendiri tu rasa macam bau wangi jer..
kalau orang lain kentut mak oii siap maki2..
padahal kentut dia pun bau macam tahi gak...
(maaf bahasa agak melalut malam ni)

kenapa aku wat entry ni?
alaaaa biase le hehehehehe.. geram dengan si tutttt nii..
kalau dia kentut bau camang tak per.. kalau kita yang kentut mak oi!! melenting plak dia..
kakakkaka..

ade ke manusia yang tak kentut dalam dunia ni..
si Trumph tu pun kentut apa..
David Beckham pun kentut..
alaaaaa Siti Norhaliza pun kentut ape..
bukan pelik pun kan..

ok le kentut dari tahan2 dalam perut.. jadi penyakit tau..
kakakakakka
ape pun pesanan aku buat korang.. kalau nak kentut tu tengok dulu kiri kanan.. takut ade yang fengsan nanti.. so jaga-jaga sikit yer

5 comments:

Hapiz Rahman said...

kentut kuat tak bau.. kentut senyap bau cam haraaaamm.. :P

noie said...

hahahahaha.... macam dah biase je si hapiz ni kakakaka

honey amour said...

tak sukanya orang yang kentut main lepas jer ..pastu bunti cam meriam buluh...haih..

sayang said...

setuju dgn comment org 1st dan org kedua .. haha

noie said...

hehehhe... puase2 aku ni citer pasal kentut le pulak kan.. kakaka