Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 23, 2010

:. Siapa Yang Dah Follow Aku Tapi Aku Belum Follow Dia? .:


Siapa yang dah jadi follower aku tapi aku belum follow dia, sila bagi tahu yer!

Entry ni aku wat khas untuk semua follower aku..
terima kasih banyak2 atas kesudian korang semua memfollow aku secara ikhlas atau terpaksa
( hehehhehe gurau je )
cuma aku ni kadang2 cuai sedikit..

kemungkinan ada yang sudah follow aku tapi aku belum follow dia balik..
mesti ade tu kan.. cuma aku tak perasan..
so.. tolong tinggalkan komen di entry ni yer..supaya aku akan dapat memfollow korang semula..

terima kasih banyak-banyak yer..
cayang korang semua!!

9 comments:

KaMa_RoCkStaR said...

saye!! hehe..sy baru folo awk

gunturina said...

me! me! huhu malu utk bersuara sbb blog sy hanya blog picisan ---> personal blog @ diary..hehe tq!

CiK niNiEy said...

follow la saya..
i slalu bce blog u..=)
byk info2 yg berguna..tengs..

diraja22 said...

sama2 lah kita follow mengfollow..
ada ke..

Anonymous said...

saya dah follow dan add banner sekali..tp kat sini saya tak nampak pun add blog saya..:(

www.clubkpas.blogspot.com

Lizzie Yasmin said...

katak dah ke?? tak tak thu plak??

fiq said...

akak noie, nk alamat. nk send kad raya =)

lin butterfLYNN~~ said...

sy baru je follow, wink ^_~

LittLeMyRsHMaLLoW said...

ME ! ! mE ! !
cOz bR FoLLoW siS...hEhe~