Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, August 15, 2010

:. SHEROX .... Awek Rockers Dulu2 .:




Korang pernah dengar satu kumpulan rock dulu2??
SHEROX nama dia..
alaaaa kalau korang x minat rock mesti tak tahu...

SHEROX ni dianggotai 3 orang perempuan dan seorang lelaki..
vokalis dia nama ROS
huhuuhuu tu le mak ngah aku..
rindu kat dier..

lagu dia yang aku paling suka
"biarpun apa terjadi"
best... layanzzzz...

kumpulan ni bukanlah famous sangat...
tapi yang aku suka tu.. mak ngah aku punyer sore memang roccck!!!
hehehe..
hopely raya nanti dapat jumpa dia..
layanzzzz!!!

1 comment:

Anonymous said...

vakalis tu skrg ada kat mlk