Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 4, 2010

:. Program di KEJORA Kota Tinggi .:



pagi tadi pepagi lagi aku dah mangun..
( hehehe awal le plak hari ni )
pukul 7 dah sampai opis..
tapi pi minum dulu..
kul 7.30 aku, abg yazid ngan hairul bertolak ke KEJORA..
sesampai di sana kami disambut manis oleh pegawai di sana..
best..best.. semuanya baik2 belaka..
seronok tgk satu jabatan yang had a good cooperation mcm tu..



tengok le tu..
ramai tak ??.. wahhh... berdebaq-debaq sehhh..
apapun alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...


bestnyer.... macam nak apply keja sini jer..
kekekeke..
gurau jek bos..
( mcm le bos aku baca blog ni )

No comments: