Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, August 3, 2010

:. Paris Hilton : Tak Pernah Pakai Baju Yang Sama Lebih Dari Sekali.. mak Oi!! .:





Bestnyer kalau jadik macam si Paris Hilton...
menurut Murai.com ....
minah ni cuma pakai baju dia sekali jer..
tak ade kedua kalinyer..
Mak Oi!! ni ler dia.. kalau dah kaya kan..

baju dia kalau dah pakai sekali dia akan bagi free je kat kawan-kawan dia..
untung le siapa jadi kawan dia..
kalau aku pun nak jadi member dia mcm ni..



5 comments:

suamihanyisterizuki said...

mak aiiihhh, harusslaaa slalu g shopping nih...

hazman aka species1980 said...

Whoaaa.... confirm banyak giler kain baju die kan....

kisahsensasi said...

gamaknya.... apa la yang die buat ngan pakaian dah tak pakai lagi.... hmm.... ;-p

Ms. Ann said...

emm... taknak lah pakai baju orang..hik..hik..

Hamzah Ian said...

gile kaye la paris ni..