Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 20, 2010

:. Mereka Kata Blogger Blogspot Blogger Sampah... Benar Ke? .:

Mereka kata blogger blogspot ni blogger sampah!!
BETUL KE?




"

"


"


'




Mereka kata blogger blogspot ni blogger murahan!!
BETUL KE?






Mereka kata blogger blogspot ni blogger rojak!!
BETUL KE?




Ahaksss!!
Ada aku kisah?!!
Ada aku peduli?!!
Aku menulis ikut kata hati..
Aku menulis bukan dapat gaji...
Aku menulis untuk kepuasan aku sendiri..
dan aku rada blogger lain pun sama macam aku jugak..
so... abaikan perkara yang menyakitkan hati...
senyum jer bagi semangat menulis tu kembali lagi..
Adiosss!!!



15 comments:

Adam said...

sokong...

ZACK ENTRY said...

isu ni dah lama dan tak mustahil akan dibangkitkan balik..ada jer blogger top masih lagi dengan blogspot..just keep blogging..



latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 3 (Gua Ular)

n@m@n said...

pernah buat entri pasal ni..hehe

noie said...

adam : tq2 hehehe
zack : yup betui tu... keep blogging

nur_nj said...

pedulikan je...
bukan depa bagi kita makan nasi pun..

nabilah abd rahman said...

betul..tak perlu pedulikan kata-kata orang...asalkan kita tau siapa diri kita..

iv said...

(B) adalah KOMUNITI paling besar di Dunia.
Tiada blogger lain terbesar mcm ni..

Bagi yg sampah 2 ada, e2 x profesional buat sampah dlm blog, tut..tut visitor luar mai tgok...
hahahhaa...

Apapun ikut orng2 yg seperti di atas n niat di hati...
yang penting keep BLOGGINg n dont mis BW
wakakaka

sYafIkJacK said...

biarlah diorang dengan ke'best'an diorang wat blog , blog diorang hebat .

Zairie Husin said...

dorang dulu pkai blogspot gak..

my recent post:
KES PEMBUANGAN BAYI | JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

noie said...

hehehe ape pun kita menulis dengan keihklasan hati bukan atas paksaan sesiapa... chayok!! chayok!

Lizzie Yasmin said...

kalu dorang ckp blogger murahan tapi sapa suruh dorang baca.. kdg2 fakta n idea bernas dtg jgk dr blogger murah nie..

Kebebasan bersuara n menaip di sini... hehe

diraja22 said...

janji x pinjam beras depa..

Wawa Zolkepli said...

mungkin mereka2 itu refer kepada blogger yang beli ROJAK dengan harga yang MURAH lepas makan tak reti buang dlm tong SAMPAH kowt.
xde kne mngena ngn kite~
dun worry owkay?
=))

iddinm said...

Salam,
Blogspot @ .com tak jadi masalah..
kalau anda ada lebih duit belilah .com.
Kadang tu blogspot punya kandungan > baik dari .com tau...

Miss Annaz said...

sokong100%..
apa nk di kesah ckp2 org..
buat camne pun org kutuk gak..
so wat don't know jer..
bkn wat salah pun...