Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 13, 2010

:. Bila Si Gila Seks Bercerita Tentang Tutttttttttttt .:



Malam ni aku nak bercerita tentang seseorang yang aku kenal yang boleh dikatakan pakar le kalau bercerita tentang hubungan seks.. anak-anak kecil macam biase le yer.. jangan sesekali membacanya kalau tidak bersama penjaga anda..

Aku mengaku aku bukan seorang yang berani bila berborak dengan kawan-kawan untuk membicarakan tentang seks.. may be dengan segelintir kawan-kawan aku boleh sekali sekala bergurau... tapi bukan bercakap mengenai seks dengan begitu teliti..

Mungkin ada yang tak segan silu berhujah tentang kehebatan seks masing-masing tapi bagi aku itu semua adalah rahsia rumahtangga... rahsia yang harus di simpan oleh pasangan suami dan isteri...

Tapi berbeza dengan dia ni.. kalau bercerita mak oii... naik malu aku mendengarnya..
habis semua kisah luar dan dalam nak di bukanya..... apa dia buat malam tadi, teknik2 dia.. aduhai naik berbulu telinga ni dengar...

Sampaikan ade segelintir rakan-rakan yang kata dia ni dah macam gila seks dah.. hehehe entah ea.. tengok dia macam normal jer.. tapi bila suh cerita tentang hal2 porno atau seks ni laju je dia... siap bagi tunjuk ajar tu.. jelas dan nyata... dan masalahnya lagi apa yang di ajar tu macam tak terbayang kita nak membuatnya..... hahaha faham2 le korang sendiri...

Apapun itu hak dia lah kan... aku palka senangnya.. kalau aku ade mood nak dengar aku dengar le.. kalau aku rasa macam berbulu je aku terus blah... hahaha habis cerita... betul tak??

4 comments:

sYafIkJacK said...

wtf !

ZACK ENTRY said...

mendiamkan diri lebih baik dari berkata-kata..selamat berpuasa..=)






latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episode 2 (Gua Angin)

~~Mr.M~~ said...

wat x tahu je

Affan Ruslan said...

Salam.
Ada masa tegur lah die.
takpun, pakat ramai2 tak yah layan die.
org kata, lagi dilayan, lagi rancak lah die berborak.

*rasanya haram hukumnya citer pasal hubungan seks dengan pasangan kepada org lain