Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, August 5, 2010

:. Blogger Otai Yang Berlagak... erm... Otai ke dia? .:

Otai yang berlagak?
bukan semua blogger otai yg berlagak..
sebilangan kecil jer..
sebilangan besar mereka ni sangat sporting..
rajin berkongsi ilmu dengan blogger2 muda..

tapi sedey bila aku terbaca satu blog member aku ni..
yg aku jumpa semasa blogwalking hari ini..
dia kata ade blogger yang mengaku dirinya otai..
berlagak giler..

koje dia asyik mengkritik blog2 orang jer..
seolah2 blog dia paling best sgt le..
wal hal... huhuhuhu

aku rasa ramai lagi blogger otai yang lebih best dari dier..
100 kali ganda lebih best kot
kekekekke

untuk yang tak sedar diri tu..
beringat2 le sedikit yer....

8 comments:

jomtengokfilemlama said...

otai pi makan petai....

rammyd said...

huhuhu.. te blogger newbie. malu nak tgor blogger otai2..

B.E.R.Y.S said...

hurmm..skrg nie dunia dah terbalik..yang bagus low profile jerk, yang ntah hape2x belagak habes..haiissshh!!

iddinm said...

Biarlah ba kalau dia ingat dia otai...asalkan dia senang hati

kodok hijau the ghost writer said...

sabar beb.. kodok pon pernah kena juga ngan otai ni... dari layan otai otai berlagak ni lebih baik..makan otak otak jom hehehe

diraja22 said...

otai burger x..

Oh Malaysia said...

blog mana ye? hehe..

noie said...

hehehehe... cool......