Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 25, 2010

:. Eisya Kena CoCok .:


Hari ni aku tak koje..
ambik cuti..
maceh yer en bos sebab kasi aku cuti..


pepagi bangun bawa puteriku ke klinik..
act bukan my puteri jer..
iman n akim pun ikut sama..

nasib baek orang tak ramai kat klinik tadi..
tapi yang tensionnyer Eisya melalak jer..
bukan melalak lagu Ella.. tapi ni melalak meraung sebab mata dia mengantuk..

pas tu dia kena injection..
tapi yang herannyer.. lepas kena injection terus dia senyap jer..
tertidor le pulak..
alamak.. injection ape nurse ni bagi ni..
takut je mana tahu ubat penenang hehehhee..

nasib baek dia ok ler..
tak demam untuk malam ni ler.. harap esok pun mcm tu jugak!