Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 23, 2010

:. Aku Suka Bunga Apa Kau Kisah .:


Ada member aku ni orang jantan.. tapi suka bunga..
wife dia tak suka plak bunga-bunga ni..
korang jangan ingat member aku ni jenis jantan lembut..



tak lah.. dia keras.. normal macam lelaki biasa..
tapi dia memang minat dengan bunga-bunga ni..
hehehe dah minat dia.. nak wat macam mana..
untung ape dia minat bunga..
dari dia minat rokok ke dadah ke lagi teruk betul tak..
lagi teruk kalau dia minat perempuan hahahhahah

3 comments:

suziesanji said...

kalau dapat bf yg suke bunge, then suke lak bagi bunge kat gf die, owh bestnye... =) asal merajuk, dpt bunga..

suziesanji said...

kalau dapat bf yg suke bunge, then suke lak bagi bunge kat gf die, owh bestnye... =) asal merajuk, dpt bunga..

xazryx said...

betol ckp ko .bek minat bunga dari minat bende2 x senonoh .