Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 18, 2010

:. Aku Blogger Gila .:

Aku Blogger Gila
Blogger gila yang macam mana ea?
kekeke gila sebab blog macam rojak ke?
hahahahaha
( sakit gila dah datang le ni )
"
"
"
"
Mesti korang kata 'aku gila ' sebab wat tajuk macam tu... hahahha
tak delah.. aku sebenarnya dah nak naik gila sebab kerja melambak-lambak atas meja tu..
belum habis satu dah dapat lagi satu..
yang ini belum siap dah kena buat yang lain pulak..
aduhai... nasib bulan pose...
kalau tak mahu terangkat meja ni dek kerana amukan si NORMAH ,...
hahahhaa
gila.. gila..

10 comments:

suzzsuzie said...

nasib baik baca sampai abih...jangan meroyan sudah

joegrimjow said...

tu bukan blogger gila
tapi pekerja gila
hehe

amira said...

rileks k... susun mana nak kena buat dulu

noie said...

kekekeke... tu le pasal... hari ni nak layan blog pun x boleh huhuhuhu

mumyShaneQeisha said...

take a rest la eizan..

xazryx said...

haha .mmg boleh jadi gile klu keje bnyk nih . :D

.s.o.f.i.a. said...

ha ha... tengah sibuk bley blogging laie kira ok la tu!!!

ozzy said...

Jangan la camtu..nanti semua org kata gila camana?..x pela buat slow2 lama2 siap la tu..tinggal je blog ni dulu kt tepi.

Anonymous said...

Nice post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

:: bubu :: said...

bubu join contest akk...