Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, August 2, 2010

:. Aku Di Masa Dulu .:

tetiba jumpa gambar lama..
kira-kira 10 tahun yang lalu..
masa ni aku masih form 6 lagi..
cute x aku??..
kekekeke..
masa ni aku masuk pertandingan pidato ke peringkat negeri..
singgah rumah kampung cikgu aku..
x silap aku kat pontian ni..

teringat kenangan lama ni.. memang best le waktu tu..
andai dapat ku undurkan masa..

No comments: