Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, August 11, 2010

:. Lelaki Mesti Baca!! Sebagai Pengajaran .:


LELAKI mesti baca ni yer!
untuk pengajaran buat kamu2 yang kononnya nak tubuh badan yang sasa..



tengok le mamat tu..
ntah pil ape dia telan untuk membesarkan ototnya..
then apa yang jadi..
ceh!!!!

2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

gle kentang! sbb tu org salu ckp nk naik kn berat p gym. gym bkn je blh trn kn brt bdn tp naik kn jugak. tapi, dlm bentuk yg cantik lah. haha.

abg shag dulu kurus melidi skrg dah macho hbs body sbb seminggu skali p gym ;))

shag je blm nk cantek kn bdn =.=

humaira said...

ishhh
xcntek dah bdn die...
urmmm