Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, August 28, 2010

:. NAWAWEE Semakin Mencabar Orang Islam .:


Si Nawawee ni memang tak tahu serik..
tak habis2 dengan sikap biadapnya..
sebenarnya ianya boleh membangkitkan isu perkauman

apa yang aku harapkan pihak berkuasa akan lakukan sesuatu agar perkara seperti ini tidak akan berlanjutan..

korang dah tengok belum utube si Nawawee ni?
kalau belum mintak tolong en google yer..
malas aku nak letak dalam blog aku ni bikin semak jer

3 comments:

nawza_terbaek said...

bdak nie mang kuang aja sikit..tension btol.. nk sepak je rase pale die nie...

Asyraf Kamarul said...

xdew pn kat youtube...
apa dia buat??

ard said...

kenape dgn die???