Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 27, 2010

:. 1001 Di PLKN Desaru Hari Ini .:

Hari ni aku ke PLKN Desaru..
dengan semua team pencegahan..
seronok tui..
macam2 peel budak pelatih kat sana..

ape pun enjoy je ngan dia orang..
tapi ade satu kenangan buruk hari ni...
tapi malas nak citer hari ni..huhuhu
waaaaa
leh sakit aty kalau diingat-ingat

No comments: