Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, August 15, 2010

:. Lisa Surihani Bantu Blog Aku ... tq! .:



Walaupun aku tak pernah bersua muka dengan pelakon jelita
LISA SURIHANI
tapi tanpa di sangka dia dah membantu aku hari ni..

membantu meramaikan kunjungan ke blog aku..
tq yer Cik Lisa Surihani yang comel!!


KATA KUNCI

KUNJUNGAN

lisa surihani

72

sehati berdansa bercerai

31

orang makan orang di china

27

raja azura bercerai

21

bunga cinta lestari dan ariel

20

petua malam pertama

16

jejai naik helikopter

11

nita dan zahid

10

gaji kakitangan awam naik 2010

9

gambar bogel agnes

9



8 comments:

ZACK ENTRY said...

sama-sama..XD





latest entry Main Bowling Di Bulan Puasa

iddinm said...

lisa memang the best... juga banyak membantu aku

diraja22 said...

tq je, menu2 berbuka puasa xde..

mumyShaneQeisha said...

lisa suriani mmg comel..

Dark Half said...

agreed! she's the beauty with brains!

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

encHIx laNDax said...

LISA!!ilysm!!hahahkl

are roLL said...

lisa bantu promote blog sya lak...hehehe..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya pernah jumpa dia dlm antara blogger ni..tapi masa tu ingat dia cuma nama samaran je..hehehe.tak sangka memang dia betul2 ker?